Zápasy žien ŠK LIDO Women

20.11.2011 00:50

 

Po viacerých nejasnostiach v termínoch zápasov ženskej druhej ligy je už snáď teraz všetko v poriadku a poznáme dátum, kedy sa opäť po dlhšej pauze predstavia naše dievčatá v súťažných zápasoch.

 

Najbližšie dvojkolo pocestujú naše baby do Ružomberka, kde kolo organizuje tamojší klub OZ Meteníci Likavka. Ich súperom bude v MŠH Koniareň najprv o 11:00 FbK Quick Sport Banská Bystrica a neskôr o 15:00 FBK BOGDAU Stupava.

 

Hneď na ďalší víkend pocestuje náš tím ešte ďalej, konkrétne do Prešova, kde organizuje kolo klub Fbk KOMÉTA Smolník. Dievčatá si zmerajú svoje sily v Športovej hale ZŠ Sibírska s tímami SCVČ Blueberries Modra a OZ Meteníci Likavka. S prvým súperom sa stretnú o 9. hodine a s druhým menovaným o 12:40.

 

Aj nasledujúci víkend budú mať dievčatá o zábavu postarané a majú skvelú možnosť dokázať čo je v nich aj domácim divákom v Bratislave. Dohráva sa totiž odložené kolo organizované klubom ŠK Dragons Ružinov Bratislava, ktoré sa nedohralo pre problémy v hale Aircraft SportHouse. Najprv sa o 11:00 stretnú s ambicióznym tímom NTS FK-ZŠ Nemšová "B" a o 15:00 s domácimi ŠK Dragons Ružinov BA "B". Dúfame, že si fanúšikovia našich dievčat nájdu cestu do haly a povzbudia ich v týchto náročných zápasoch.

 

Dievčatám želáme úspešné počínanie si v týchto všetkých zápasoch, čo najviac bodov a hlavne radosť z hry!