Víkend v M2. Ako skončili naše dve družstvá v základnej časti?

14.03.2019 10:15

ŠK Lido Prírodovedec Juniori TJ Sokol Gajary   3:3 (1:1,2:0,0:2)

Kanadské body: Kalivoda 1+0, Šulla 1+0, Szigl 1+0, Futák 0+1, Fatul 0+1, Forro 0+1

V sobotu skoro ráno sa začalo derby o 4. miesto. Obidva tímy vedeli, že potrebujú vyhrať aby zostali alebo sa posunuli na 4. miesto. Hra sa otvorila rýchlo, keď v druhej minúte juniori skórujú ako prvý vďaka strele od Mareka Kalivodu. Desať minút nato Gajary vyrovnávajú na 1:1. Ďalších osem minút sa nepodarilo ani jednému tímu skórovať, a tak prvá tretina skončila remízou.

V druhej tretine sa viac darilo našim juniorom vďaka dvom gólom od Viktora Šullu a Andreja Szigla. Boli tam aj presilovky na obidvoch stranách no ani jednému družstvu sa nepodarilo ju premeniť, a tak končí aj druhá tretina a naši juniori vyhrávajú o dva góly. 

V tretej tretine juniori zvoľnili, čo dopadlo gólom od Gajarov hneď v štvrtej minúte. Gajary prehrávali o gól čo ich ešte viac nútilo zabrať. V polovici osemnástej minúty sa im podarilo stav vyrovnať na 3:3 vďaka gólu od Kristiána Kučeru, ktorý bol jeho tretím v tomto zápase. Dokonca zápasu sa už žiadnemu tímu nepodarilo skórovať, a tak každý z nich získal 1 bod čo vo finále udržalo Gajary na 4.mieste a juniorov na 5.

 

ŠK Lido Prírodovedec “B“ 1. SC Malacky   7:2(2:1,3:1,2:0)

Kanadské body: Haliena 2+1, Tomášik 1+2, Gűnther 1+2, Zubo 2+0, Braun 0+2, Ujček 1+0

Neskôr v sobotu si naši muži “B“ zahrali s Malackami. Zápas sa rozbehol rýchlo hneď v prvej minúte kedy skóroval Pavol Fajdek. Naši muži sa rozbehli až od polovice prvej tretine kedy v deviatej minúte sa podarilo Martinovi Zubovi stav vyrovnať. Dve minúty nato stav zvýšili na 2:1 po strele od Martina Ujčeka. Ďalšie góly už v prvej tretine nepadli.

Druhú tretinu hneď prekvapil Peter Hoďovský, ktorý v štvrtej minúte skóroval, a tak bol stav opäť vyrovnaný. Netrvalo dlho kým naši vrátili úder a hneď v šiestej minúte kde skóroval Matej Haliena. Nasledovala jedenásť minútová pauza v skórovaní, kým ju neprerušil opäť Matej Haliena na 4:2 a o dve minúty neskôr Andrej Tomášik na 5:2. Tak sa končí druhá tretina, v ktorej vedie ŠK Lido “B“.

V tretej tretine už 1. SC Malacky nedokázali dobehnúť ŠK Lido “B“ v trojgólovom náskoku ani jedným gólom. Zato ŠK Lido “B“ skórovalo ešte posledné dva góly na pamiatku pre 1. SC Malacky. 

 

FBC BlueBerries Modra – ŠK Lido Prírodovedec “B“   9:5(1:1,4:1,4:3)

Kanadské body: Tomášik 3+0, Švrček 1+2, Slezák 1+0, Nemčovič 0+1, Uríček 0+1

V nedeľu ako prví hrali ŠK Lido “B“, kde bojovali o 2. miesto na diaľku proti FBC Jánošíkoví Zbojníci. Hra sa otvorila až v siedmej minúte kde sa podarilo skórovať FBC BlueBerries Modra. Sedem minút nato ŠK Lido “B“ dorovnalo stav, týmto sa skončila prvá tretina.

Druhá tretina bola dlho nerozhodná až sa opäť podarilo FBC BlueBerries Modra utiecť ŠK Lido “B“ o jeden gól. Pokračujú v skórovaní až kým im neutiekli o 4 góly. Šestnásť sekúnd pred koncom druhej tretiny sa podarilo trochu znížiť náskok FBC BlueBerries Modra na 5:2.

Tretia tretina začala skorej ako predchádzajúca a to hneď v tretej minúte kde sa podarilo dať gól FBC BlueBerries Modra. Dve minúty nato ďalší, ktorý bol už tretím pre Michala Benčúrika. Stav 7:2, ale ŠK Lido “B“ sa nevzdávalo a v šiestej minúte skórujú aj oni. Osem minút nato sa im podarí priblížiť k vyhrávajúcemu tímu FBC BlueBerries Modra ešte bližšie. Jedenásť sekúnd neskôr a FBC BlueBerries Modra vracia úder už deviatym gólom tohto stretnutia. Tri minúty pre koncom stihol Andrej Tomášik streliť svoj tretí gól tohto stretnutia, bohužiaľ to nestačilo na víťazstvo a tak ŠK Lido “B“ prehráva 9:5. Našťastie ani FBC Jánošíkoví Zbojníci nevyhrali zápas vďaka ktorému ŠK Lido “B“ zostáva na 2. mieste a zahrajú si v Playoff proti FBC White Eagles Bratislava.

 

1. SC Malacky – ŠK Lido Prírodovedec Juniori    3:7(3:5,0:1,0:1)

Kanadské body: Obšitník 4+1, Kalivoda 2+0, Forro 1+2, Hanuš 0+1, Bečvarov 0+1

V poslednom zápase základnej časti druhej mužskej ligy bojovali 1. SC Malacky a ŠK Lido Prírodovedec Juniori. Zápas začal neuveriteľne rýchlo keď v prvej minúte strelil gól do bránky 1. SC Malacky Milan Forro. Nasledoval ho Michal Obšitník, ktorý len dve minúty po prvom góle už zvyšuje stav na 0:2. 1. SC Malacky zabrali, až dokázali skóre v dvanástej minúte vyrovnať. Juniori vracajú úder len minútu nato, keď Marek Kalivoda dostáva loptičku do brány. 1. SC Malacky neprestávajú a vyrovnávajú opäť. Stav 3:3. Juniorom sa to nepáči, a preto ešte pred koncom prvej tretiny dávajú ďalšie dva góly. Tak sa skončila prvá tretina kde sa Juniori dostali do vedenia.

Druhá tretina nebola už taká úspešná ako predchádzajúca. Jediný gól, ktorý padol v druhej tretine bol tesne pred koncom na strane ŠK Lido Prírodovedec Juniori, a tak sa končí aj druhá tretina, kde stav je zatiaľ 3:6.

V tretej tretine aj napriek veľkému počtu šancí sa dlho nedarilo ani jednému tímu no tesne pred koncom sa podarilo Michalovi Obšitníkovi streliť jeho štvrtý gól tohto stretnutia. Tým sa zápas skončil a Juniori sa tešili z víťazstva. O dva týždne už budú pokračovať vo svojom prvom Playoff proti TJ Sokol Gajary

 
Autor: Tomáš Bečvarov
 

Transparentný účet


SK24 0900 0000 0051 2971 0129

 

PARTNERI

 
 

 

Kontakt

Športový klub LIDO Stachanovská 36
821 05 Bratislava
č. účtu: 2929848026/1100
banka: Tatra banka, a. s.
IBAN: SK02 1100 0000 0029 2984 8026
lido@lido.sk