Sviatočný priateľský zápas s Dragonsom

01.11.2013 22:06

ŠK Lido Bratislava - ŠK FBC Dragons Ružinov Bratislava 6:9

 
Včera sa v čase tréningu mužského A-čka odohral priateľský zápas proti mestskému rivalovi z Ružinova. Pôvodne to mal byť zápas A-čka proti A-čku, ale vzhľadom na to, že väčšina Liďákov z A-čkarskej súpisky išla na sviatky domov do svojich rodných miest, tak výber, ktorý na zápas prišiel bol až na pár výnimiek B-čkový. 
 
To ale na hracej ploche poznať nebolo. Hneď v úvode udreli ako prví Draci, ale z našej strany prišla odpoveď už o chvíľu. Hra bola vyrovnaná so šancami na oboch stranách, no lepšiu mušku sme mali my a dostali sa do vedenia 5:1. To však Draci dokázali stiahnuť a po troch tretinách bol stav vyrovnaný 6:6.
 
Keďže hala ešte bola k dispozícií, tak sa dal bonusová "tretina", ktorú už draci vyhrali 0:3. Bolo to najmä kvôli tomu, že si skúšali hru bez brankára a Liďáci sa dlhé minúty nemohli dostať ani k vystriedaniu a odkrytú súperovú svätyňu nedokázali cez celé ihrisko trafiť. Na konci sme si dali ešte nájazdy v podobne exhibície, čiže tam sa už na góly nehralo.
 
Zápas sme teda prehrali, ale určite teší fakt, že sme extraligistovi boli viac ako vyrovnaným súperom a chalani si pekne zahrali v duchu fair play a mohli si tak spríjemniť sviatky.
 

 

Autor: Pavol Veninger