ŠK Lido Women cez víkend nebodovalo

27.11.2011 20:12

 


ŠK LIDO Women - 1.FBK QUICK SPORT Banská Bystrica
2:11 (1:5,0:3,1:3)


vylúčenia - 0:1
kanadské bodovanie: Bardoňová 1+0, Šťastná 1+0

 

Ďalšie dva zápasy druhej najvyššej ženskej ligy odohrali naše dievčatá v Mestskej športovej hale Koniareň v Ružomberku. Dievčatá pod vedením trénera Martina Šťastného sa stretli najprv proti tímu 1.FBK QUICK SPORT Banská Bystrica. Súperovi dokázali streliť góly hráčky Bardoňová a Šťastná, brankárka Papánková však ťahala loptičku zo siete až 11 krát a výsledkom bola nepríjemná prehra.

 


ŠK LIDO Women - ŠK FBK BOGDAU Stupava
0:17 (0:8,0:5,0:4)


vylúčenia - 1:0

 

Ani v druhom zápase proti ŠK FBK BOGDAU Stupava naše dievčatá nebodovali, keď žiaľ nedokázali ani raz skórovať. Z Ružomberka odchádzajú teda bez bodu, ale s o to väčšou motiváciou do ďalších bojov.

 

O svoje dojmy zo zápasov sa s nami podelila staršia zo súrodeneckého dua Vrankových, Janka: "Tieto zápasy sa dajú zhrnúť tak, že veľká telocvičňa má svoje veľké čaro, ktoré v tej malej tréningovej telocvični postrádame. Aj napriek tomu, že máme pred sebou dlhú cestu zlepšovania sa, máme chuť sa na ňu vydať a pracovať na tom, aby sme došli do úspešného konca.  A tieto zápasy boli dôkazom, že tá cesta bude náročná."

 

Ďakujeme za krátke zhodnotenie zápasu a želáme veľa odhodlania a entuziazmu do zlepšovania sa na tréningoch a zápasoch!