Po dvoch domácich kolách sú starší žiaci na priebežnom 3. mieste!

22.01.2014 10:07

Starší žiaci uplynulé dva týždne podali takmer heroické výkony. V sobotu 11. 1. 2014 odohrali v jeden deň tri zápasy, ktorých bilancia síce nebola úplne rozprávková, no ich prístup a vytrvalosť bola rozhodne chvályhodná.

 

„Starší žiaci odohrali 3 zápasy bez kapitána Peťa Šimona, ktorý tím opustil kvôli študijným povinnostiam, a tak z troch zápasov zaznamenali 2 prehry - so Snipers "A" 1:13 a s Narniou-Bieli 1:3. Na koniec si však chuť napravili so ZŤHŠ, keď v napínavom závere rozhodol o víťazstve 6:5 naproduktívnejší hráč Samuel Karaba.“

Zdroj FB

 

Hneď na druhý deň, v nedeľu 12. 1. 2014 sa postavili proti nepomernej väčšine hráčov na domácej pôde 1. SC Malacky. V minimálnom počte 5+1 dokázali zodpovednou a pozornou hrou zdolať súperov futbalovým výsledkom 2:1 – trénerka starších žiakov označila tento zápas za najlepší zápas sezóny.

 

"Starší žiaci dnes v Malackách bodovali naplno! V skromnom počte 5+1 dokázali svojou výbornou defenzívnou hrou donútiť súpera k chýbam, ktoré viedli k dvom gólom v ich sieti, zatiaľ čo súper sa dokázal cez skalopevnú obranu presadiť iba raz. Výhra 2:1 teda teší o to viac!"

Zdroj FB

 

V nedeľu, o týždeň neskôr, 19. 1. 2014  sa postavili proti identickým súperom, no tentokrát nie až tak veľmi identickými výsledkami.

 

„Starší žiaci cez víkend na druhom domácom kole získali 3 body z troch zápasov. 

 

ŠK Lido - FBC Narnia-Bieli 4:4

Škoda zápasu s Narniou, keď naši chalani pred treťou tretinou vyhrávali 4:1 a nepodarilo sa im udržať si výsledok.

 

ŠK Lido - ZTHŠ 5:2

Proti ZTHŠ bodovali na plno. Súpera prestrielali 26:11.


ŠK Lido - Snipers "A" 0:7

V druhom vzájomnom zápase so Snipers sa stali naši druhým tímom, ktorý od Snipers "A" dostali menej ako 11 gólov. Vyrovnanejšie s nimi hral už iba náš prvý súper, Narnia-Bieli, ktorý prehral 5:8”

Zdroj FB

 

Toto veľké úsilie našich starších žiakov zabezpečilo najlepšie umiestnenie tímu ŠK Lido v konkrétnych tabuľkách jednotlivých líg. Po 11. kole ligy starších žiakov sa ŠK Lido Bratislava nachádza na medailovom 3. mieste - tabuľka.

Dúfame, že snaženie našich žiakov pretrvá (a súperom upadne) a naši žiaci sa udržia na popredných miestach tabuľky.

 

Autorka článku: Zuzana Šišmišová