Nepremenené šance stáli ŠK Lido body proti M-Športu

27.11.2011 19:16

 

 

ŠK LIDO Prírodovedec - M-ŠPORT Trenčín 7:9 (3:3,1:2,3:4)


vylúčenia - 2:2
kanadské bodovanie: Gunther 2+3, Uríček 2+1, Krivoš 1+1, Holíček 1+0, Braun 1+0, Murcko 0+1, Kazimír 0+1

 

V nedeľu sa v hale v Mlynskej doline stretlo ŠK Lido Prírodovedec proti druhému trenčianskemu tímu, M-Športu. Domáci si od zápasu nepripúšťali iné ako víťazstvo, hostia hrajúci v oklieštenej zostave však domácich dokonale zaskočili.

 

Už v prvej tretine sa hostia rýchlo dostali do dvojgólového vedenia, domáci odpovedali gólmi Krivoša po peknej strele a pekným tečom pred bránou sa prezentoval Braun. Hostia šli však rýchlo opäť do jednogólového vedenia, ktoré však 7 sekúnd pred koncom prvej tretiny zmazal Holíček. Po prvej tretine bol teda stav 3:3.

 

Po dohovore od trénera Halienu sa domáci v druhej tretine pustili do súpera bez rešpektu, a zavreli hostí do ich obranného pásma. Domáci si vypracovali množstvo vyložených šancí, ale ich strely z tutových príležitostí buď netrafili bránu, trafili bránkovú konštrukciu alebo proti nim zakročil hosťujúci brankár. Hostia opäť hrozili nebezpečnými protiútokmi, jeden aj pretavili v gól a raz skórovali v presilovej hre. Za domácich skóroval Günther, po druhej tretine teda domáci prehrávali o gól 4:5.

 

V tretej tretine pokračoval obraz hry v nezmenenej podobe, domáci ostreľovali hosťujúcu bránu a hostia skórovali z brejkov. Za domácich sa prezentovala peknou spoluprácou dvojica Günther - Uríček, ktorí zaznamenali spolu ďalšie tri góly. Pár minút pred koncom tak Lido malo na súpera len jednogólové manko, pričom domáci couch sa odhodlal dve minúty pred koncom aj k power play. Vyrovnať sa však agilným domácim nepodarilo, hostia strelili ďalší gól a zápas sa skončil pre domácich nepriaznivým skóre 7:9.

 

Domáci vo veľmi dôležitom zápase nebodovali, mrzieť ich môže okrem straty dvoch bodov aj nepremieňanie vyložených šancí a asi 5 nastrelených žrdí.