Naši najmladší v prvom zápase s remízou

17.11.2012 16:19

17. novembra sa na svojom úvodnom kole predstavila už aj naša najmladšia kategória mladších žiakov. V ŠH Malina v Malackách sme si zmerali sily s 1. SC Malacky.

ŠK Lido Bratislava - 1. SC Malacky    3:3

Skromná Liďácka výprava prišla do Malaciek v počte 7+1, ale ani to ich neodradilo od chute na hru a dávanie gólov. V prvej tretine to dokázal už po troch minútach hry Grigeľ, ktorý peknou strelou zabezpečil vedenie svojho tímu. Naši mali viac z hry a do šancí sa dostávali častejšie ako "hostia" z Malaciek, ale aj napriek tomu sa podarilo Malačanom vyrovnať. Húževnatých Liďákov radosť z hry neopúšťala a stále sa dostávali do gólových šancí. Najmä dvojica Matula - Grigeľ robila pekný vietor v obrane súpera. Zahanbiť sa však nedal ani Samuel Karaba, ktorý prekvapivou strelou z rohu ihriska zaskočil brankára hostí, a naklonil tak znovu misky váh na našu stranu. Avšak znovu ani nie dve minúty na to sme inkasovali, a tak sa šlo do prvej prestávky za vyrovnaného stavu 2:2.

Druhý tretina sa začala pre chlapcoch v červenom výborne, keď strelou spoza chrbta dostal do vedenia svoj tím kapitán Matula. Hra sa presúvala z jednej strany na druhú, čo našim chalanom veľmi nevyhovovalo, ale brankár Jukl držal svoj tím nad vodou. Nanešťastie sa Malačanom v šiestej minúte podarilo z breaku vyrovnať a zase sa začínalo od znovu. Do konca tretiny si skúšali ukoristiť gól aj Preiner, aj Šimon, no nikomu sa už nepodarilo prinavrátiť stratený náskok.

V tretej tretine už bola cítiť absencia fyzických síl, no ako sa vraví: "Kde je vôľa, tam je cesta!" Malacky sa presadiť nevedeli a náš útok tiež nevedel dostať loptu za bránkovú čiaru súperov, aj keď šancí bolo kopec. Jednoducho to tam padnúť nechcelo. Do konca tetej tretiny sa už nič neudialo, a tak zostalo skóre 3:3. Po záverečnej siréne teda chalanom jeden bod za výhru ušiel, ale jeden za remízu ostal. Chlapci predviedli oduševnený výkon a určite sa tešíme na ďalšie zápasy!

 

Transparentný účet


SK24 0900 0000 0051 2971 0129

 

PARTNERI

 
 

 

Kontakt

Športový klub LIDO Stachanovská 36
821 05 Bratislava
č. účtu: 2929848026/1100
banka: Tatra banka, a. s.
IBAN: SK02 1100 0000 0029 2984 8026
lido@lido.sk