Mladší žiaci po druhom zápase s troma bodmi

07.12.2012 13:53

V sobotu 1.12. sa okrem našich mužských kategórií predviedli vo svojom druhom vystúpení aj mladší žiaci. Na zápase však boli bez trénerskeho dua Veninger - Egyenes, ktorí nastupovali vo svojich a zápasoch a nemohli tak dohliadnuť na hru svojich zverencov. Výborne ich však zastúpila Zora Papánková, keď doviedla mladých Liďákov k prvej výhre medzi bratislavským chlapcami s rokom narodenia 1999 a mladší. 

Na priebeh zápasu sme sa spýtali Bernolákovčana s večným úsmevom na tvári, Peťa Šimona (decentne editovaná verzia =)):

"Na zápas s Narniou dorazilo ŠK Lido klasicky v skromnom počte 7+1. Na začiatku sme sa snažili hrať defenzívu, lebo sme nevedeli ako nám vystačia sily. Avšak už po pár minútach sme zistili, že súper má v obrane veľké medzery, tak sme začali s ofenzívou. Prevažne sa hralo na ich polovici, a ak sa aj súper dostal do útoku veľmi rýchlo ich zneškodnili naši precízni obrancovia. Síl sme mali zatiaľ dosť, a preto sme sa ich snažili čo najviac využiť a dať prvý gól. Nepotrestané sekania a fauly boli najčastejším dôvodom, prečo sa nám gól v prvej tretine nepodaril. Po krátke prestávke a výmene strán sme načerpali nové sily a s odhodlaním dať gól nech to stojí čo to stojí sme sa do nich pustili. Začali sme si viac prihrávať a hrať viac technicky, nakoľko nie sme pohánaní ako zajačiky Duracel :). Obranná škrupina Narnie napokon praskla a najskúsenejší útočníci Grigeľ, Šimon, Matula sa postarali o trojgólové vedenie, ktoré už nepustili. Súper sa dostal do pár akcií, ale vychytal ich výborný Peťo Jukl. Celkovo išiel do zásahov rázne a efektívne. Tretiu tretinu sme sa snažili udržať loptu na ich polovici. Nikam sme ich nepustili. Na podivenie, každý mal síl dosť, a preto sme naďalej strielali a strielali. Celkovo hodnotím zápas ako výborne zvládnutý, keď sme aj napriek malému počtu vyhrali 3:0. Ako novú skúsenosť beriem to, že bez ohľadu na to ako hrá súper a ako sa píska, je treba prispôsobiť sa a ukázať, že sme lepší!"

 

ŠK Lido Bratislava - FBC Lev Narnia 3:0

Po dvoch odohratých zápasoch majú na konte mladší žiaci tri body. Po doplnení o pár hráčov, ktorých registrácia sa už vybavuje sa tak črtá perspektívna sezóna pre našu najmladšiu vekovú kategóriu. Do nového roku už majú všetci žiaci pauzu a ďalšie zápolenia ich čakajú znovu po novom roku.

Transparentný účet


SK24 0900 0000 0051 2971 0129

 

PARTNERI

 
 

 

Kontakt

Športový klub LIDO Stachanovská 36
821 05 Bratislava
č. účtu: 2929848026/1100
banka: Tatra banka, a. s.
IBAN: SK02 1100 0000 0029 2984 8026
lido@lido.sk