Lido Day 2019

01.06.2019 14:47

        Uplynulú nedeľu sa uskutočnil druhý ročník akcie LIDO DAY, kde sa stretli všetci, ktorí majú Lido radi. Či už hráči od prípravky až po extraligistov, rodičia, fanúšikovia alebo aj bývalí hráči. Kam sa človek pozrel videl známu tvár a na florbale sa po dlhom čase ukázali napríklad aj exliďáčka Monika Kvaková alebo bývalý „sekrét“ (pozn. sekretár) a podpredseda Vašo Kolátor. K programu patrilo aj voľné občerstvenie a stánok s tímovým „merčom“, odkiaľ si každý mohol odniesť, čo sa mu páčilo. Nedeľné popoludnie sme strávili v Hale Mladosť, ktorá bola na podobný event ako stvorená.

        Ako prvé boli na programe súťaže zručnosti, kde každý súťažiaci vyhral náramok, odznak, pero a nálepku, ak bol úspešný vo všetkých disciplínach. Potom nasledoval v tejto sezóne 3. LIDO CUP, teda zápas našich najmenších nádejí, kde si zmerali sily tímy prípravkári. Rodičia aj všetci prítomní im vytvorili výbornú atmosféru a mladé „mravenčníčatá“ sa im za to odmenili super nasadením a pekným výkonom!

        Následne prišiel rad aj na žiakov a starších, ktorí sa pomixovali medzi sebou a naháňali sa až do ukončenia celého dňa. Medzičasom novozvolené vedenie v zložení Veninger, Dobrovodský, Mlynarčík, Varga Pagáč oboznámilo rodičov s novinkami pripravovanými do ďalšej sezóny a touto cestou by sme chceli ešte raz poďakovať všetkým rodičom za úspešnú a prijemnú spoluprácu!

        Po minuloročnej premiére máme teda za sebou aj repete a presvedčili sme sa, že takéto stretnutie všetkých členov rodiny má zmysel a každý si príde na svoje. Tešíme sa na vás opäť o rok!

 

        S mikrofónom za florbalom, Ondrej Pagáč:

„Na akciu Lido day sa tešilo veľa ľudí, medzi nimi som bol aj ja, nakoľko som ju minulý rok vynechal. Pevne verím, že sa tiež rodičia a členovia klubu dozvedeli o všetkých potrebných informáciách či už ohľadom tréningov, zápasového diania ale aj chystaných noviniek do budúcnosti. Počas dňa panovala skvelá nálada, deti sa tešili z možností získať vecné ceny pri súťažiach v úvode akcie. Chcel by som poďakovať všetkým zúčastneným za to akú príjemnú atmosféru vytvorili v hale, rodičom s deťmi, že prišli, aj keď vonku na nás čakalo pekné počasie po tých dlhých dňoch, kedy sme ani slnko nevideli a mohli ho radšej stráviť v prírode. Ďalej brankárom, ktorí sa rozhodli obliecť do výstroje a byť ostreľovaní celý deň, skvelých rozhodcov, ktorých som počas zápasov počul pískať iba v prípade gólu :D. Pochvalu si zaslúži aj DJ, ktorý vedel v správny moment vyhecovať zápas našich malých prípravkárov. Našim šarmantným dámam treba poďakovať, za to že nám prišli pomôcť s prezentáciou klubových suvenírov i keď by mali niektoré z nich po predchádzajúcom týždni asi riešiť svadobnú problematiku (Buco tešíme sa <3). Samozrejme aj ľuďom ako Dano (pozn. Dobrovodský), Paľo (pozn. Veninger), Buco (pozn. Jozef Mlynarčík) a Adam (pozn. Varga), že dokázali bez nejakých väčších problémov zorganizovať toto stretnutie pre nás všetkých, ktorí majú radi Lido. Ako povedal nemenovaný člen "všetci tí čo ste tu tento deň dorazili, tak to preto, lebo Vám všetkým na tomto klube záleží". No a dúfam, že o rok sa opäť stretneme v príjemnej atmosfére a v ešte väčšom počte.“

        Celú akciu nafotil Hugo Votruba a fotky môžete nájsť tu

 

Autor: Jozef Mlynarčík/Pavol Veninger

Transparentný účet


SK24 0900 0000 0051 2971 0129

 

PARTNERI

 
 

 

Kontakt

Športový klub LIDO Stachanovská 36
821 05 Bratislava
č. účtu: 2929848026/1100
banka: Tatra banka, a. s.
IBAN: SK02 1100 0000 0029 2984 8026
lido@lido.sk