Lido B remizovalo so silným Snipers B

05.03.2014 22:06

 

Prvú marcovú sobotu hostilo Béčko Lida chalanov zo Snipers B. Vzhľadom na posledný prepadák s nimi, ktorý bol 8:0, sme mali voči nadchádzajúcemu zápasu rešpekt a samozrejme túžbu oplatiť ponižujúci výsledok.

 

ŠK Lido Prírodovedec B  – Snipers B 5:5 (0:4, 1:0, 4:1)

Kanadské body: Švrček 1+0, Čavajda 3+0, Hečko ml. 1+0, Mokošák 0+1, Dzuranyi 0+1, Egyenes 0+1

Vylúčenia: 2:2

 

Na rozdiel od posledného zápasu na lavičke už nechýbal  tréner Gilányi, ktorý postavil avizované dve päťky.  Prvých 10 minút to znova vyzeralo na vyrovnaný boj,  ale vzhľadom na to, že sme Sniperom nechávali dostatok času na založenie útoku a vzhľadom na našu nedôslednú obranu sme už v jedenástej minúte dostali prvý gól. Ešte sme sa ani nestihli otriasť, keď sme priebehu dvanástej minúty dostali ďalšie dva a posledný gól prvej tretiny prišiel v minúte šestnástej. Lido po prvej tretine prehrávalo 0:4.

 

Každý sa už obával, ako tento zápas dopadne, no všetci dbali na to, že podpora a pochvala platí viac ako výčitky a to nás udržalo nad vodou. A tak odhodlaní nevzdať sa, sme nastúpili do druhej tretiny, kde sme vysoko dopredu vysunuli krídla a obrana si začala zodpovedne preberať hráčov. Sniperom sme zobrali priestor na zakladanie útoku a súper začal robiť chyby v rozohrávke a jeho prechod stredným pásmom bol značne pomalší. Tvrdú prácu celého týmu zavŕšil v siedmej minúte Švrček po Mokyho ideálnej prihrávke. Do konca druhej tretiny sme niekoľko krát vážne ohrozili súperovu bránu, no vzhľadom na to, ze všetky krídla musia popracovať na presnosti strely, sme už výsledok neupravili.

 

Pred treťou tretinou sme s trénerom dopilovali taktiku a prišlo úvodné buly a tak ako v predošlom zápase bola tretia tretina v réžií Sniperov, teraz bola pod našou taktovkou. Vo štvrtej minúte síce súper skóroval no potom sme ho totálne zatvorili v jeho obrannom pásme v šiestej minúte začal Čavajdov hetrikový tanec, keď upravil skóre na 2:5. Aj najväčší pesimista musel uznať, že naša hra začala pripomínať florbal. Sniperov sme takmer k ničomu nepustili a v deviatej minúte mladý Hečko peknou strelou vymietol puvičiny v pravom hornom rohu súperovej brány. Nádej na výhru začala byť reálnejšia a nám nič viac pomôcť nemohlo. V sedemnástej a osemnástej minúte Čavajda dokončil svoj hetrik a bolo vyrovnané. Ostali nám už len dve minúty do konca, čo sme však už nedokázali, i napriek silnému tlaku na súpera, zužitkovať.  Treba povedať, že remíza bola spravodlivá aj jeden bod nás potešil.

 

autor článku: Jakub Švrček

Transparentný účet


SK24 0900 0000 0051 2971 0129

 

PARTNERI

 
 

 

Kontakt

Športový klub LIDO Stachanovská 36
821 05 Bratislava
č. účtu: 2929848026/1100
banka: Tatra banka, a. s.
IBAN: SK02 1100 0000 0029 2984 8026
lido@lido.sk