Liďáci želajú šťastné a veselé!

24.12.2012 00:11

 

Vianoce už viac než naliehavo klopú na dvere a tak sme opäť oslovili funkcionárov a hráčov Lida, čo by popriali svojim najbližším Liďákom k tomuto sviatku i k blížiacemu sa roku 2013. Osloveným sme položili rovnakú otázku: Čo želáš hráčom, funkcionárom a fanúšikom Lida pod vianočný stromček a do Nového roka?

 

Filip Gilányi, predseda ŠK LIDO Prírodovedec

"Pod vianočný stromček želám všetkým Liďákom a fanúšikom Lida predovšetkým zdravie, veľa veľa zdravia. Nič viac, nič menej, ostatné príde aj samo :-) Prajem zdravé kolená, zdravé členky, zdravé priedušky, zdravé kríže, zdravé hlavy, zdravé názory, zdravú náladu, zdravé rozhodnutia, jednoducho zdravie... Keď je človek zdravý, všetko ide dobre, tak ako má..."

 

Monika Kvaková, hráčka ŠK Lido Women

"Chcela by som celému LIDU a fanúšikom popriať, požehnané Vianoce plné lásky a nezabudnuteľných úsmevov :)

Z toho materiálneho hladiska :D by som chcela popriať hráčom pod stromčekom veľa floorballovej výstroje a hlavne nové "formy" z nehrdzavejúcej ocele :P
A pravdaže všetkým želám nech v Novom roku zažijú to, čo doteraz ešte nezažili a hráčom veľa športových úspechov."

 

Václav Kolátor, podpredseda a sekretár ŠK LIDO

"Funkcionárom prajem hlavne veľa pokoja a oddychu cez sviatky, keďže od septembra bolo stresu a neprijemných prekvapení celkom dosť. Hráčom a hráčkam pokojné sviatky a do Nového roka, nech sa im splní po čom túžia, aby si dievčatá udržali víťaznú fazónu a chalani udržali 1. miesto v tabuľke :)"

 

Pavol Veninger, člen predsedníctva ŠK LIDO, brankár A-tímu mužov a tímu juniorov

"Všetkým, ktorým leží Lido aspoň trošku v srdci, želám hlavne zdravie. Keď je zdravie, môže prísť aj šťastie, so šťastím príde láska, a s láskou môžu prísť peniaze a s peniazmi môže prísť nová hala! Čiže všetci buďme zdraví (aj mentálne, aj fyzicky) a teším sa ako sa v ďalšom roku stretneme ako ľudia, čo prežili koniec sveta :)"

 

Slavomír Sivčo, hráč B-tímu mužov

"Prajem všetkým „Liďakom“, či už hráčom, funkcionárom alebo aj našim fanúšikom, aby každý z vás pocítil to nenahraditeľné vianočné teplo, bol v prítomnosti svojej rodiny, obklopený najbližšími pri bohatej štedrovečernej večeri a pod vianočným stromčekom si našiel všetko po čom najviac túži. 
Nám všetkým hráčom prajem, aby sme pod stromčekom našli hlavne zdravie – dôležité pre nás, aby sme mohli víťaziť, šťastie – ktoré by sa zišlo pri kľúčových zápasoch , lásku – myslím tú tímovú, a taktiež rodinnú pohodu doma a pochopenie jeden pre druhého.
Nový rok 2013 nech je pre nás úspešnejší a krajší ako rok minulý!!!"

 

Michal Obšitnik, hráč starších žiakov Lida

"Veľa úspechov, pekných zápasov a zážitkov s florbalom!"

 

Lukáš Kúšik, hráč starších žiakov Lida

"Želám im všetko dobré, na Vianoce aj na Nový rok, veľa zdravia a čo najviac gólov v súperovej sieti."

 

Ďakujeme za pekné priania, všetkým Liďákom teda pekné sviatky a nepoškodenú kondičku ;)

Transparentný účet


SK24 0900 0000 0051 2971 0129

 

PARTNERI

 
 

 

Kontakt

Športový klub LIDO Stachanovská 36
821 05 Bratislava
č. účtu: 2929848026/1100
banka: Tatra banka, a. s.
IBAN: SK02 1100 0000 0029 2984 8026
lido@lido.sk