Domáce kolo mladších žiakov bez bodu

20.01.2013 12:53

V sobotu 19.1. patrila Šturák Aréna florbalu, keď sa hral tam hrali všetky možné zápasy už od deviatej ráno. Medzi nimi bolo aj kolo Bratislavskej ligy mladších žiakov, ktoré sme organizovali my. Súperí nás čakali len ťažkí, a tak sa bolo na čo tešiť.

 


ŠK Lido Bratislava - ŠK FBK Bogdau Stupava 3:10

V prvom zápase nás čakal líder tabuľky zo Stupavy, ktorý síce do zápasu nastúpil len s piatimi hráčmi, no tí boli dosť kvalitní na to, aby si hrali svoju hru a nepustili nás prakticky k ničom. V prvej tretine sme mali jednu strelu na bránu, zatiaľ čo Stupava ich mala vyše desať. Záhoracké kolotoče brzdili v obrane výborne hrajúci Roháľ a chytajúci Jukl, ale na zastavenie gólostroju súpera to nestačilo. Čestné góly sa podarilo zaznamenať Matulovi, Šimonovi a Karabovi, ktorý pohotovo skóroval po nahrávke Šimona, keď v tesnej blízkosti brány dokázal loptu usmerniť za súperovho brankára. Ten dostal zo siedmich striel 3 góly, zatiaľ čo u nás sa potil Jukl, na ktorého za 45 minút hrubého času išlo neuveriteľných 44 striel, z ktorých chytil 34. Chalani boli zápase zničení prehrou, no nezostávalo nič iné ako namotivovať sa na ďalšieho súpera zo Záhorskej Bystrice.

ŠK Lido Bratislava - ŠK Hargašová Záhorská Bystrica 4:7 

Do druhého zápasu teda chalani nastúpili s čistým štítom a chceli uhrať čo najlepší výsledok s ďalším favoritom. Záhorska vstúpili do zápasu lepšie, keď sa im podarilo v prvej tretine dvakrát prekonať našu obranu. Hra z našej strany vôbec nebola zlá, len sa nám veľmi nedarilo dostať sa do zakončenia. 

Záhorská pridávala ďalšie góly, ale my sme stále hrali svoju hru, ktorá priniesla ovocie. Náš čas prišiel v tretej tretine, keď za stavu 6:0  vsietil Karaba náš prvý gól v tomto zápase. Vtedy sa ľady prelomili a my sme začali byť tí, čo dávali góly. Neudržateľný Karaba hrajúci s hokejkou trénera Friďa, rozvlnil sieť súperovej brány ešte dvakrát a dosiahol tak svoj prvý hetrik v kariére! Gratulujeme! K trojgólovému strelcovi sa pridal už iba Matula a jeden strelec zo Záhorskej, čiže konečný výsledok zápasu je 4:7 v náš neprospech. Nie je sa však za čo hanbiť. Každý jeden hráč nechal na ihrisku srdce a nechal tam všetko čo mohol ponúknuť. Za toto vám ďakujeme a dúfame, že to tak ostane aj naďalej.

Cez víkend sme teda okúsili trpkosť prehry, no to vôbec nevadí. S takými náročnými súpermi sme mohli iba prekvapiť, čo sa nám trošku aj podarilo. V zápasoch potešili najmä výkony Roháľa, Karabu a neskutočné výhody Jukla, ktorý zásoboval svojich spoluhráčov prihrávkami, aké mu môžu závidieť aj niektorí muži. Netreba však zaspať na vavrínoch a treba pokračoval v nastolenom trende. 

Autor: Pavol Veninger

Transparentný účet


SK24 0900 0000 0051 2971 0129

 

PARTNERI

 
 

 

Kontakt

Športový klub LIDO Stachanovská 36
821 05 Bratislava
č. účtu: 2929848026/1100
banka: Tatra banka, a. s.
IBAN: SK02 1100 0000 0029 2984 8026
lido@lido.sk