Čierny víkend pre ŠK Lido

05.12.2011 15:09

ŠK LIDO Prírodovedec - VŠK FTVŠ HURIKÁN Bratislava - 6:13 (1:3,2:5,3:5)

kanadské body: Holíček 3+1, Kazimír 1+0, Krivoš 1+0, Vrabec 1+0, Hertz 0+1, Štrbáň 0+1, Mokošák 0+1

 

Hráči Lida opäť nezachytili úvod zápasu, pomerne rýchlo prehrávali s tabuľkovým lídrom 0:3, a ten sa dostal na koňa. V prvej tretine ešte stihol znížiť Vrabec počas presilovky dobre operujúci pred bránou. V druhej tretine sa obraz hry nezmenil, favorit zápasu sa dostával do šancí, ktoré premieňal. Za domácich sa dvakrát presadil Holíček, najprv po dorážke a potom v presilovke po peknej nahrávke Mokošáka. Tretia tretina sa už len dohrávala, za domácich skóroval Krivoš po dôraze pred brankárom, Kazimír po peknej individuálnej akcii a hostia si ešte stihli nahrávku smerujúcu na nabiehajúceho hráča zraziť do vlastnej siete. Konečný výsledok 6:13 hovorí za všetko. Tešiť môžu dve premenené presilovky a zápas odohraný v korektnej a fair-play atmosfére.



ŠK LIDO "B" - SCVČ BLUEBERRIES Modra - 3:7 (0:2,1:2,2:3)

kanadské body: Uríček 0+2, Krivoš 1+0, Rajniak 1+0, Žúbor 1+0, Mlynarčík 0+1

 

Po dvoch týždňoch sa naše Béčko stretlo s rovnakým súpero, tentokrát na domácej pôde. Domáci boli síce favoritom zápasu, ale všetko nakoniec skončilo inak. Hostia zaskočili domácich dobrým bránením a vykrývaním priestoru. Tí sa ťažko presadzovali, často prepadávali v útoku a Modrania hrozili nebezpečnými protiútokmi. Tie sa im darilo premieňať, domáci sa zmohli len na góly novica Žúbora po spolupráci s Uríčkom, strelu Rajniaka a v poslednej minúte sa presadil aj Krivoš prekvapivou strelou z diaľky. Domáci tak nestačili na súpera a prehrali s ním 3:7.



ŠK LIDO Juniori - FBC 11 Trnava - 5:10 (1:7,4:2,0:1)

kanadské body: Čulík 1+2, Dzuranyi 2+0, Bredis 1+1, Hertz 1+1, Dobrovodský 0+1

 

Ani v treťom zápase v hale na Šturáku sa našim chlapcom nepodarilo bodovať. O zhodnotenie zápasu sme poprosili brankára juniorov Daniela Dobrovodského: ""Verili sme, že môžeme odohrať dobrý zápas a uhrať dobrý výsledok keďže s Trnavou sme odohrali vyrované zápasy na letnom turnaji  v Modre. Prvá tretina nás však vyviedla z omylu. Hlavne v obrane sme podali jeden z najhorších výkonov. Trnava výborne kombinovala a väčšinou dávala góly do prázdnej brány kde som s tým už tažko mohol niečo spraviť. V prestávke sme si povedali kde a kto spravil chyby a snažili sme sa s tým ešte niečo s výsledkom spraviť. Aj vďaka päťminútovej presilovke sa nám podarilo znížiť. Ale v tretej tretine Trnava umne kontrolovala hru a do väčších šancí nás  nepustili a zápas doviedli do víťazného konca. Tento zápas nám ukázal na čom musíme popracovať a verím, že ďalšie zápay nám prinesú už aj prvé body."

 

SCVČ Blueberries Modra -  ŠK Lido Women - 10:3

 

OZ Meteníci Likavka - ŠK Lido Women - 7:3

 

Nedarilo sa ani našim ženám, keď z Prešova nedoviezli žiadne body. Avšak aspoň v druhom zápase potrápili súpera a neboli ďaleko od bodov. Hru žien ŠK Lido Women zhodnotila Andrea Vranková: "Ešte stále sa v našej hre objavujú nedostatky, na ktorých sa snažíme pracovať, ale podľa môjho názoru sme hrali dnes lepšie ako minulý týždeň a  verím, že sa naša snaha zlepšovať sa odzrkadlí aj na našich ďalších výsledkoch."

Tento víkend nám veľa radosti nepriniesol, môžme sa utešiť tým, že horšie to už asi byť nemôže. :)